Kurssit

 

Frank Kappasin viikonloppukurssi 26. – 27 .1. 2019

Kurssilla opettajana Frank Kappas, joka on yksi kokeneimpia suomalaisia astangajoogan opettajia.
Frank Kappasin astangajoogaintensiivikurssi kestää kaksi päivää – ja tarkoittaa mahdollisuutta harjoitella tavallista intensviivisemmin kokeneen opettajan ohjauksessa. Voit toki osallistua myös yhtenä päivänä.
Lauantaina ja sunnuntaina astangajoogan mysoreharjoittelua, jolloin samalla  mahdollista saada asanoihin yksilöllisiä sovelluksia ja terveellisiä linjauksia, jos on ongelmia kehon kanssa.
Shaktajoogatunneilla tehdään Kaula-nimisen joogasysteemin mukaisia harjoituksia. Siihen kuuluva Tri Dosha –harjoitus eli ns. tasapainottava jooga on lempeä mutta luja asanaharjoitus, jonka keskiönä on shavasana (rentoutusasana). Harjoituksen tarkoituksena on ihmisen koko olemuksen voimistaminen, tasapainottaminen ja uudelleen rakentaminen mahdollisimman pitkälle viedyn rentoutuksen avulla.Välineinä käytetään joogan perinteisiä työkaluja: hengitystä, asanoita ja meditaatiota, jotka harjoituksissa myös kietoutuvat toisiinsa.
la
8-10.30 mysore, tridosa 10.30-12.00
su
8-10.30 mysore, 10.30-12.00 tridosa
Hinnat:
Mysore 2pv 50/44 | 1 pv 26/23
Tridosa 2 pv 50/44 | 1pv 26/23
Koko ohjelma 90/80
Ilmoittautuminen sähköpostiin: astangajoogaturku@gmail.com

 

 

Aloituskurssi la-su 9.-10.2.  klo 11:30-14:00

Viikonlopun aloituskurssilla käydään läpi astangajoogan perusteet rauhassa ja ajatuksella. Oikean hengitystekniikan, lihaslukkojen ja katseenkohdistuksen avulla asennot liitetään yhteen virtaavaksi sarjaksi, josta muodostuu noin puolet astangajoogan 1. asentosarjasta. Kurssilla opitaan myös tarvittavia muunnoksia asentoihin, jolloin jokainen voi tehdä omalle keholleen sopivan ja terveellisen version joka asanasta.
Kurssi on kohtalaisen pitkä, joten vaikka astangatunneilla ei yleensä juoda, niin voit halutessasi ottaa aloituskurssille juomapullon mukaan. Täydellä vatsalla on hankala harjoitella, joten vältä syömistä muutama tunti ennen kurssia. Pukeudu joustaviin vaatteisiin. Paljain jaloin harjoitus sujuu parhaiten. Maton saat lainaksi koululta.
Kurssin jälkeen voit alkaa käydä tunneillamme tai harjoitella itsenäisesti kotona.
Kerro ohjaajalle, jos sinulla on jotain vakavia terveysongelmia, vaivaa polvissa, niskassa tms. Nämä on hyvä ottaa huomioon, vaikkeivat yleensä estä harjoittelua.
Tervetuloa!
HInnat: 60/50 € tai aloituskurssi+ kuukausikortti 110/90€
Ilmoittautuminen sähköpostiin: astangajoogaturku@gmail.com