Yhdistys

Astangajooga Turku on voittoatuottamaton yhdistys, jonka toimintaan ovat kaikki tervetulleita!

Tarkoituksemme on edistää ja levittää astangajoogan harrastusta ja harjoittamista ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Jäseneksi liitytään yksinkertaisesti maksamalla jäsenmaksu 10/15€ (erillisenä tilisiirtona viestillä: jäsenmaksu). Jäsenille hintamme ovat edullisemmat kuin muille, ja tietysti pääset halutessasi mukaan myös vuosikokoukseen. Jäsenyys on voimassa aina astangajooga-turku-merkkiostopäivästä vuoden loppuun.

Kaikki halukkaat, jäsen tai ei, ovat tervetulleita mukaan toimintaan ja talkooporukkaan. Ilmoitamme nettisivuilla tai Facessa, jos talkooapua jonkun projektin toteuttamiseksi tarvitaan, ja aina saa myös asioita ehdottaa. Koululle voi aina halutessaan lahjoittaa pieniä juttuja, joista kaikki kävijät hyötyvät. Esimerkiksi rooibosta tai yrttiteetä, pientä hyvin säilyvää naposteltavaa, vessa- tai talouspaperia, käsienpesuainetta tai suihkusaippuaa.

Hallituksen jäsenet kaudella 2021-2022 ovat: Pauliina Meri (pj), Ilana Gothoni (vpj), Johanna Johansson (rahastonhoitaja), Anton Nordqvist (sihteeri) ja Tiia Nurmilaakso (viestintävastaava).